В Одесі жінка-безхатченко засунула голову в сміттєвий бак і наглухо застрягла

3 вересня 2021, 18:09
Інцидент стався на Привокзальній площі Одеси, щоб визволити жінку з металевого полону в Баку, довелося викликати команду рятувальників.
В Одесі жінка-безхатченко засунула голову в сміттєвий бак і наглухо застрягла
В Одесі бездомна засунула голову в сміттєвий бак / скріншот з відео

В Одесі жінка-безхатченко засунула голову в сміттєвий бак і наглухо застрягла там. Відео інциденту було опубліковано на порталі YouTube.

Інцидент стався на Привокзальній площі Одеси. За словами очевидців, для того, щоб визволити жінку з металевого полону, довелося викликати рятувальників з міського управління ДСНС. Вони і звільнили жінку.

Довідка. За даними Міністерства соціальної політики, в Україні налічується близько 33 тисяч безхатченко. З них близько 22 тисяч перебувають на обліку як безпритульні. волонтери наголошують: цифра далека від реальності. Насправді таких людей близько 200 тисяч. Тоді як заклади соціального захисту в Україні можуть надати тимчасовий притулок лише трохи більше півтори тисячі осіб.

відео дня

читайте такожЗавис на антені: у Чернівцях жінка врятувала життя сусідові, який застряг між 7 і 8 поверхами

Нагадаємо, раніше в Херсоні чоловік потрапив у безглузду ситуацію через бажання потрапити в будинок до колишньої коханої через вікно. У підсумку він ледь не помер у віконному проході.

Власниця квартири в цей час виходила до сусідки. Коли вона повернулася, то відкрила двері квартири. Жінка допомогла поліцейським витягнути 42-річного чоловіка з пастки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти