У Маріуполі від російського снаряда разом з сім'єю загинула голова "Служби у справах дітей"

9 червня 2022, 13:46
За інформацією місцевих ЗМІ, завали будинку вдалося розібрати, але до кінця впізнати тіла загиблих (Наталія Красильниковой і її сім'ї) немає можливості.
Маріуполь, сім'я
У Маріуполі від російського снаряда разом з сім'єю загинула голова "Служби у справах дітей" / Маріупольська міськрада

У Маріуполі разом з родиною трагічно загинула від обстрілу окупантів місцева чиновниця Наталія Красильникова, яка довго працювала керівником Управління "Служби у справах дітей". Таке повідомлення опублікували представники пресслужби Маріупольської міської ради.

Красильникова загинула разом з усією родиною - чоловіком і двома дочками - Ангеліною і Ренатою. Їх будинок знищив снаряд російських агресорів.

"Її знають, як людину з великим серцем. Допомагала знайти люблячу сім'ю сиротам. Завжди виступала за щасливе дитинство і робила все для цього. З перших днів війни Наталя, ризикуючи собою, займалася евакуацією дітей-сиріт та вихованців будинків сімейного типу. Вона їх рятувала від обстрілів", - кажуть у міськраді.

Мало того, агресори не дозволили родичам забрати особисті речі вбитих. А далі - родичів загиблих окупанти спробували звинуватити в мародерстві.

читайте такожЛюди в Маріуполі непритомніють, чекаючи "допомогу" від окупантів: їжу отримує тільки кожен п'ятий

Нагадаємо, раніше легендарний голлівудський актор і зірка рестлінга Джон Сіна зустрівся з Михайлом Рогожиним - 19-річним юнаком з синдромом Дауна, якому вдалося евакуюватися зі знищеного російськими окупантами Маріуполя.

Рогожин, який виїхав з Маріуполя в березні, зустрівся зі своїм кумиром, Сіною, в Нідерландах, де вони з сім'єю знайшли притулок.

До того радник мера Маріуполя Петро Андрющенко говорив, що у місті був вбитий Валерій Кірсанов, який у 2015 році наводив російські РСЗВ "Гради" на мікрорайон "Східний".

"У Маріуполі від обстрілів російської армії, від російських снарядів загинув Валерій Кірсанов. Та сама мерзота, яка в 2015 році навела російські "Гради" на мікрорайон "Східний". Фактично уникнув покарання через "правку Савченко". Яка хороша новина і дуже показова для всіх зрадників. Відплата чекає кожного. Без варіантів", - написав Андрющенко.

Інші новини:

Дивіться новини Донбасу онлайн

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти