В Криму тривожно: місцевих готують до повітряних і хімічних атак - Генштаб

25 листопада 2022, 20:51
Як повідомляє Генштаб, у Сімферополі місцевих жителів інформують, як поводитися у разі надзвичайної ситуації.
крым, тревога
В Криму стає тривожно / travelcrimea.com

У Сімферополі окупаційна влада розгорнула інформаційну кампанію для населення про дії у разі повітряної тривоги. Як повідомляє Генштаб у вечірньому зверненні, також місцевих жителів інформують про дії у разі хімічної та бактеріологічної небезпеки.

"У Сімферополі окупаційна влада проводить заходи інформування населення про дії у разі повітряної тривоги, а також хімічної та бактеріологічної небезпеки", - йдеться у зведенні.

Крім того, в Чаплинці Херсонської області загарбники шукають родичів військовослужбовців-учасників АТО/ООС та працівників силових структур. Крім того, окупанти зламують залишені житлові будинки для розквартирування особового складу підрозділів російських окупаційних військ.

Противник продовжує тиск на працівників Запорізької АЕС. За наявною інформацією, окремих працівників, які відмовляються співпрацювати з окупаційною владою, не допускають до робочих місць, повідомляє Генштаб.

Як Україна звільнятиме Крим

ЗСУ буде легше звільнити півострів, ніж Донбас, заявив 25 листопада в інтерв'ю Главреду полковник запасу ЗСУ, учасник миротворчих місій у Косово та Іраку, військовий експерт Сергій Грабський.

На його думку, окупанти здатні піти на "жест доброї волі" в Криму, але режим Путіна навіть за такого сценарію може залишитися при владі в РФ.

"Сценарій не передбачає активних бойових дій – штурму військ, тощо. Це може статися, в тому числі, і за результатом "жесту доброї волі" або певних специфічних дій – подібних тим, які ми, наприклад, бачили на Херсонщині та Київщині вже під час активної фази наших бойових дій", - наголосив Грабський.

Більше новин про Сімферополь:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти