У червону зону карантину відправляється вже 18-а область України: на черзі ще дві

9 листопада 2021, 10:55
Поки що 17 регіонів перебувають у червоному рівні епідемічної небезпеки.
карантин, транспорт
Червона зона карантину в Україні розширюється / УНІАН

Міністерство охорони здоров'я направить подання до уряду про скликання Держкомісії ТЕБ і НС щодо переведення Черкаської області в "червону" зону карантину.

Як розповів міністр охорони здоров'я Віктора Ляшка під час брифінгу 9 листопада, в зоні ризику також знаходяться Вінницька та Харківська області.

читайте такожКонфлікт через карантин: у Луцьку жорстко скрутили водія маршрутки"Зараз 17 регіонів знаходяться в червоному рівні епідемічної небезпеки. Ми вже зробили подання Кабінету міністрів Про скликання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для розгляду питання переведення Черкаської, 18-ї області, в червоний рівень епідемічної небезпеки", - заявив міністр.

відео дня

Червона зона карантину

Станом на 9 листопада в "червоній" зоні епідемічної небезпеки знаходяться 17 регіонів України. У "помаранчевій" цій зоні знаходяться 6 регіонів:

  • Вінницький,
  • Полтавський,
  • Харківський,
  • Черкаський,
  • Чернівецький,
  • Закарпатський.

У "жовтій" карантинній зоні знаходяться тільки Кіровоградська ТА Тернопільська області.

Станом на ранок вівторка, 9 листопада 2021, коронавірус в Україні за добу виявили у 18 988 жителів країни. У тому числі захворіли 1163 дитини та 426 медпрацівників. За минулі 24 години було госпіталізовано 2 967 осіб; летальних випадків - 833 (такого числа смертей за добу не було з початку епідемії); одужали 16 609 осіб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти