У Києві Комунальник у розпал страшної грози з машини поливав клумби

19 липня 2021, 14:14
У відеозаписі видно, що, співробітник Київської комунальної служби не звертає ніякої уваги на зливу і поливає за допомогою спеціальної машини клумбу.
12354
У Києві Комунальник у розпал страшної грози з машини поливав клумби / скріншот з відео

У Києві на Лівобережжі городяни помітили комунальника, який поливав клумбу прямо під час масштабної грози та зливи. Відео інциденту виклали в Telegram-каналі Київ Оперативний.

У ролику видно, що, співробітник Київської комунальної служби не звертає ніякої уваги на зливу і поливає за допомогою спеціальної машини клумбу. "До речі, саме час клумбу на Мілютенка поливати", - йдеться в описі до відео

відео дня

читайте такожКиїв накрила потужна гроза: на місто обрушився ураган, а вулиці залило водою

У Києві на Трухановому острові Комунальник з мотокосою наголо КОСИВ піщаний схил. Відео інциденту опублікувала в Facebook користувачка Людмила Білека.

У коментарях під відео дівчина потім пояснила, що на схилі не було трави, а лише стирчали окремі рідкісні сухі травинки, висотою не більше декількох сантиметрів.

У минулому році в Одесі від надзвичайно спекотної погоди почало плавитися дорожнє покриття.

Це призвело до того, що бітум, який співробітники комунальних служб використовували для ремонту, в масовому порядку потік по вулицях. Комунальникам довелося на ходу з фургона розкидати пісок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти