У Києві на Трухановому острові Комунальник косив пісок на схилі

16 липня 2021, 13:40оновлено 17 липня 2021, 13:09
У коментарях автор відео пояснила, що на схилі не було трави, а лише стирчали окремі рідкісні сухі травинки, висотою не більше декількох сантиметрів.
У Києві на Трухановому острові Комунальник косив пісок на схилі
Комунальник КОСИВ мотокосою траву на Трухановому острові/

У Києві на Трухановому острові Комунальник з мотокосою наголо КОСИВ піщаний схил. Відео інциденту опублікувала в Facebook користувачка Людмила Білека.

"Літо. Спека. А на Трухановому острові сьогодні косять пісок. Хто в курсі, яка там екологічна чи естетична стратегія в "Київзеленбуді" та службах зелених насаджень Дніпровського чи Подільського районів?", - написала вона.

У коментарях під відео дівчина потім пояснила, що на схилі не було трави, а лише стирчали окремі рідкісні сухі травинки, висотою не більше декількох сантиметрів.

відео дня

Пізніше Євген Ковшун, директор управління зелених насаджень Дніпровського району, припустив: "В іншому місті хтось кинув недопалок, і загорілося сіно на схилі. Тому пожежники дали Припис прибрати, тому і косять".

Далі, Анна Мін'юкова, співробітниця комунального підприємства Київавтодорміст, опублікувала фото, які повинні були довести, що деяка рослинність на підходах до мосту все-таки була.

У Києві на Трухановому острові Комунальник косив пісок на схилі

Вона написала, що будь-яка рослинність на тілі моста підлягає видаленню, оскільки пагони чагарників і бур'яни руйнують навіть щільний бетон.

читайте такожУ Києві BMW протаранив авто комунальників: Ford розірвало

Напомним, торік в Одесі від надзвичайно спекотної погоди почало плавитися дорожнє покриття. Це призвело до того, що бітум, який співробітники комунальних служб використовували для ремонту, в масовому порядку потік вулицями.

омунальникам довелося на ходу з фургона розкидати пісок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти