У Дніпрі збили 6 російських ракет: з'явилося відео потужної роботи ППО

5 липня 2022, 17:44
Окупанти обстріляли обласний центр з території Росії, проте українські воїни не дали смертоносним ракетам долетіти до цілей.
ракета
У Дніпрі збили 6 російських ракет/ Facebook, скрін

Російські загарбники вранці у вівторок, 5 липня, обстріляли ракетами місто Дніпро. Шість ракет, які летіли в бік українського міста з території Росії, успішно збили Війська протиповітряної оборони України.

Про це повідомляє пресцентр Командування Повітряних сил ЗСУ. Зазначається що ракетний обстріл стався близько 4 години ранку.

Відбили ворожу ракетну атаку підрозділи зенітних ракетних військ повітряного командування "Схід".

Також було оприлюднене відео влучної роботи української ППО.

"5 липня 2022 року, 4:00 ранку. Бойова робота української протиповітряної оборони – підрозділів зенітних ракетних військ повітряного командування "Схід" (м. Дніпро). Разом – до перемоги!" – зазначається у підписі до відео.

Нагадаємо, у вівторок, 5 липня, російські окупанти здійснили масований обстріл Слов'янська Донецької області. Внаслідок цього загинула одна людина, ще семеро отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що 5 липня у Миколаєві прогриміли вибухи. Після одного з "прильотів" у місті спалахнула сильна пожежа. Над Миколаєвом підіймається стовп чорного диму. Мер підтвердив, що по місту було завдано ракетних ударів. На місцях вже працюють рятувальники, медики, аварійні бригади та комунальники.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти