У Чехії померла молода заробітчанка, для лікування якої гроші збирали всім містом

25 грудня 2021, 00:04
Дівчина була в штучній комі з 70% ураженням легенів.
У Чехії померла молода заробітчанка, для лікування якої гроші збирали всім містом
Дівчина була без медстраховки / соцмережі

У Чехії померла 30-річна заробітчанка з міста Хуст Закарпатської області. Її госпіталізували після інфікування коронавірусом, але так і не змогли врятувати.

"Дякуємо всім за допомогу. Ренатка померла. Бог забирає кращих людей", - повідомила її знайома Маряна Тимощук в Facebook 24 грудня.

За її словами, ще на початку грудня дівчина інфікувалася коронавірусом і потрапила в лікарню. Її намагалися вилікувати всім містом і збирали кошти, так як у заробітчанки не було страховки, а лікування без даного документа в цій країні дуже дороге.

У громадській організації Волонтери Закарпаття зазначили, що хвороба швидко прогресувала і жінка була в реанімації в штучній комі. У неї було уражено 70% ураження легень.

Раніше Главред писав, що українські заробітчани в Польщі не можуть потрапити до лікарні. А якщо і потрапляють в медустанову, то лікування обходиться втридорога.

Також раніше 81-річний пенсіонер в Італії вбив свою 67-річну доглядальницю з України. Чоловік відрізнявся буйним характером і сварився з працівницею. У підсумку він вистрілив в неї з особистої зброї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти