Ранок у Мелітополі почався з "бавовни": у центрі окупованого міста пролунав потужний вибух

12 травня 2023, 08:19оновлено 12 травня 2023, 09:11
Сильний самотній вибух пролунав вранці 12 травня в Мелітополі. Деталі з'ясовуються.
Мелітополь, вибух
У Мелітополі вранці 12 травня прогримів вибух / Колаж: Главред, фото: УНІАН, РІА Мелітополь

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області рано вранці 12 травня прогримів сильний вибух. Про це розповів мер міста Іван Федоров у своєму Telegram-каналі, також його підтвердили і окупанти.

Вибух стався в самому центрі Мелітополя. Що саме вибухнуло, поки не уточнюється.

"Сильний самотній вибух у Мелітополі. Пролунав у самому центрі міста. Де саме вранці невдало курять окупанти, з'ясовуємо", - написав Федоров.

відео дня

Тим часом пропагандистські пабліки підтвердили вибух у місті. Кажуть, що спрацював вибуховий пристрій близько 6:50 на вул. Шмідта. Нібито у сміттєвому баку спрацював саморобний вибуховий пристрій. Ніхто не постраждав.

Скріншот

Вибухи в Мелітополі

Вранці 22 квітня в Мелітополі також було голосно - вибух було чутно в північній частині міста. У російських окупантів після цього почалася паніка, а на місце події одразу поїхали швидка, пожежники і так звана "поліція".

Пізніше з'ясувалося, що у повітря злетів тепловоз з кадировцями. Вибух в районі депо був настільки сильним, що у місцевих жителів тремтіли віконні рами.

27 квітня в Мелітополі також пролунав гучний вибух. Після цього стало відомо, що там підірвали колаборанта-42-річного Олександра Міщенка. Він був одним з керівників окупаційної "поліції", який зрадив Україну і перейшов на бік ворога.

Увечері 30 квітня прогримів потужний вибух у Мелітополі нібито був по будівлі готелю "Привал мисливця", де базувалися російські окупанти. На місці спалахнула пожежа, будівля готелю зруйнована.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти