Українські воїни отримали на фронт 260 авто за сприяння Favbet Foundation

5 січня 2024, 17:19
39
Загалом за сприяння фонду для ЗСУ та інших Сил оборони була надана допомога на суму понад 190 млн грн.
Автомобили военным от Favbet Foundation

Від початку повномасштабного вторгнення країни-агресорки росії ЗСУ та інші Сили оборони отримали 260 автомобілів за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation. Про це повідомили представники фонду.

Йдеться в основному про пікапи і позашляховики високої прохідності. За допомогою таких авто українські воїни виконують не тільки логістичні, а й бойові завдання на передовій.

"Кожен додатковий автомобіль на передовій – це в першу чергу врятовані життя наших захисників. Це підвищені шанси на вчасну евакуацію й надання кваліфікованої медичної допомоги пораненим. У 2024 році ми продовжимо системно допомагати ЗСУ, в тому числі автомобілями", – наголосив президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

відео дня

Днями захисники України отримали від фонду Favbet Foundation одразу три позашляховики – це автомобілі Mitsubishi L200, Nissan Pathfinder та Isuzu Pick Up. Авто потрапили в підрозділи, які виконують завдання на Донеччині.

Нагадаємо, що до числа згаданих 260 автомобілів входять також 53 нових позашляховики Peugeot Landtrek, які були передані ударним ротам "Армії дронів".

При цьому українські воїни за сприяння фонду Favbet Foundation отримали не лише автомобілі, а й дрони. Так, захисникам України передали понад 130 дронів різного типу, зокрема й ударного.

Загалом сумарно за сприяння фонду для ЗСУ та інших Сил оборони була надана допомога на суму понад 190 млн грн

Favbet Foundation – благодійний фонд, який був заснований 2020 року. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я і спортивного розвитку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти