Українці з березня зможуть без віз потрапити на низку островів - Кулеба

28 лютого 2021, 14:19оновлено 28 лютого 2021, 14:50
Набирають чинності дві нові безвізові угоди. Також міністр закордонних справ зазначив, що з березня поновлюється сполучення з Грузією.
Дмитро Кулеба
Дмитро Кулеба заявив, що українці з березня зможуть без віз відвідувати ще дві країни / УНІАН

Для громадян України з березня набирають чинності дві нові безвізові угоди. Так, українці зможуть без віз відвідати Гренаду і нідерландські острови Аруба, Кюрасао, Бонайре, Сінт-Естатіус і Саба, заявив очільник МЗС України Дмитро Кулеба.

"Ми розширюємо свободу подорожей для українців попри всі обставини. 1 березня стартують 2 безвізи: Гренада і заморські території Нідерландів Аруба і Кюрасао, Карибські острови Бонайре, Сінт-Естатіус і Саба", - написав у Twitter Кулеба.

Також міністр закордонних справ зазначив, що з березня поновлюється сполучення з Грузією. Для відвідування цієї країни потрібен негативний ПЛР-тест на коронавірус. На третій день перебування на території країни тест потрібно буде повторити.

Відзначимо, оформлення візи в зазначені вище країни не буде потрібне, якщо час перебування в країні не перевищує 90 днів у 180-денний період.

Крім того, на сайті МЗС сказано, що потрапити на заморські території Нідерландів всі охочі зможуть лише за умови наявності негативного тесту на COVID-19 і з проходженням двотижневої самоізоляції.

Для поїздки до Гренади потрібно пройти попередню реєстрацію з підтвердженням дозволу на в'їзд до країни та пред'явити негативний ПЛР-тест на коронавірусну хворобу.

Безвізовий режим - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти