Удар по базі спецсил РФ в Криму: знищено і покалічено понад 50 ГРУшників - ЗМІ

25 жовтня 2023, 19:37оновлено 25 жовтня 2023, 21:11
Недалеко від Севастополя ракета влучила у базу спецназу РФ (колишній ГРУ), повідомили в Мережі.
спецназ рф
Завдано удару по базі спецназу РФ в Криму / Колаж: Главред, Фото: pixabay.com, mil.ru

Внаслідок удару по об'єктах російських окупантів у Криму знищено та поранено понад 50 загарбників РФ.

24 жовтня недалеко від Севастополя ракета влучила у базу спецназу (колишній ГРУ). В результаті ліквідовано 24 спецназівця РФ, поранено – 29, йдеться в повідомленні Telegram-каналу Кремлівська табакерка.

У повідомленні наголошується, що поранених окупантів розвезли по різних лікарнях Криму, щоб не привертати уваги до такої кількості постраждалих військових.

відео дня

"На місці удару також була невелика кількість боєкомплекту, його детонація і те, що ракета була дуже потужною, стали причинами того, що вибух настільки сильно відчули в Севастополі", - наголошується в повідомленні.

Як стверджується, ворожі позиції були атаковані двома ракетами і одним безпілотником. При цьому одна з ракет влучила в намічену ціль.

"Ракета влучила в "секретну базу спецназу", що знаходиться недалеко від Севастополя. Відзначимо, що об'єкт настільки засекречений, що жоден з джерел не стало говорити, де знаходиться ця база. "Об'єкт розташований на деякій відстані від Севастополя, в безлюдному місці, плюс під час удару було вже темно. Тому пощастило, що більшість жителів міста не побачили, куди саме влучила ракета", - сказав один з наших співрозмовників", - пишуть автори публікації.

Також уточнюється, що на базі, куди припав удар, за словами джерел, "проводилися тренування спецназу Головного управління Генштабу (ГРУ). Там готували окупантів, які скоро мали бути направлені в Херсонську та Запорізьку області".

Раніше повідомлялося про те, що у Криму поскаржилися на вибухи попри те, що тривоги не було. У Севастополі ввечері 24 жовтня пролунав потужний вибух, від якого затремтіли вікна.

Раніше ЗМІ писали, що російські окупанти розмістили літаки МіГ-31 на аеродромі "Бельбек". Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат тоді натякнув, що "полювання ЗСУ на аеродроми триватиме".

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти