У Зеленського оцінили санкції США проти Дубінського

24 січня 2021, 17:56
У парламенті можна провести дебати і з'ясувати суть претензій до Олександра Дубинського, вважає Михайло Подоляк.
Дубинський
Олександр Дубінський / УНІАН

Радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк прокоментував ситуацію, що склалася навколо запровадження американських санкцій проти народного депутата від Слуги народу Олександра Дубінського.

У коментарі виданню НВ він підкреслив, що цивілізовані держави відрізняються чіткістю процедур і розумінням того, хто і за що відповідає.

"Офіс президента точно не може брати на себе завдання ініціативно розробити юридично обґрунтовані рішення для реагування на "санкційну" ситуацію навколо пана Дубінського", - підкреслив Подоляк.

Він також зазначив, що в парламенті можна провести дебати і з'ясувати суть претензій до Дубінського.

"Є профільне міністерство, яке може підготувати розгорнуту оцінку ризиків і запропонувати оптимальні рішення. Зараз, як відомо, саме на майданчику парламенту, де і працює пан Дубінський, на рівні фракції триває активна дискусія щодо того, якою може бути відповідь на персональні санкції проти депутата. Рішення точно має бути напрацьоване на цьому рівні", - додав Подоляк.

читайте такожЄрмак висловився про виключення Дубінського з фракції Слуга народу: з'явилася відповідь нардепа

Санкції проти Олександра Дубінського:

  • Влада США прийняла рішення ввести санкції проти низки громадян та організацій України - за втручання у вибори американського президента.
  • У тому числі, під санкції США потрапив нардеп Олександр Дубінський.
  • Американські чиновники підкреслюють, що особи та організації, проти яких були введені санкції, є частиною "пов'язаної з Росією мережі впливу, що має відношення до депутата Верховної Ради Андрія Деркача".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти