У Путіна провалилися на півночі Харківщини: Буданов зробив прогноз про наслідки

3 серпня 2024, 11:41
639
Присутність російських окупаційних військ на півночі Харківської області - лише питання часу, сказав начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов.
Буданов, північ Харківщини
Окупанти на півночі Харківщини лише тимчасово - Буданов / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, DeepState

Війська агресора Росії намагалися створити на півночі Харківської області так звану буферну зону, проте їхні плани провалилися. Звільнення захоплених районів - лише питання часу. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що окупанти провалили своє основне завдання на півночі Харківщини у вигляді спроби побудувати "буферну зону".

Також він додав, що росіяни там лише тимчасово.

відео дня

"Вони залишилися на окупованих територіях Харківської області, але це питання часу", - наголосив Кирило Буданов.

Ситуація на півночі Харківської області - головні новини за темою:

Російські окупанти атакували кордон з Україною в Харківській області з іншої ділянки - в районі села Сотницький Козачок. Ворог провів транскордонний рейд, але не зміг закріпитися на позиціях.

Окупанти готуються до нового наступу в Харківській області, сказали в оперативно-тактичній групі військ "Харків". Зокрема, ворожі сили збираються провести наступальні дії поблизу Глибокого.

Війська РФ готуються до нових штурмів у районі Вовчанська, заявили в ОТУ "Харків". Окупанти атакують позиції Сил оборони та намагаються взяти місто під свій контроль.

Що за місто Вовчанськ?

Вовчанськ – місто в Україні, у Чугуївському районі Харківської області, центр Вовчанської міської громади, колишній районний центр однойменного району. Згідно з даними станом на 2022 рік, у місті проживали близько 3500 людей, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти