Три "гарячі точки" на передовій: Залужний розкрив новий план для ЗСУ

14 січня 2024, 11:58
Керівники Генштабу ЗСУ провели плідну роботу з командувачами напрямками.
Залужний
Валерій Залужний відвідав розташування двох ОСУВ / Колаж: Главред, Фото: t.me/CinCAFU

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив про відвідування зон відповідальності двох оперативно-стратегічних угруповань військ.

Залужний разом з начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою кілька днів працював у зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ "Таврія" і "Одеса", написав він у своєму Telegram.

"Провели плідну роботу з командувачами напрямками та командирами бригад, які виконують завдання в Донецькій, Херсонській та Запоріжжі. Погодили кроки для підвищення ефективності застосування військ на основі наявних ресурсів та оперативної обстановки", - написав Головком ЗСУ.

відео дня

З командувачем Військово-морських сил Олексієм Неїжпапою "детально опрацювали питання щодо ситуації в акваторії Чорного моря", - додав Залужний.

Війна в Україні

Раніше генерал ЗСУ назвав небезпечний напрямок на фронті. Противник продовжує наступати на кількох напрямках, попередив Олександр Сирський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, ято РФ стягнула резерви і пішла на захоплення великого міста. Тривають щоденні штурми російських військ, розповів Олександр Сирський.

Як повідомлялося раніше, ЗСУ просуваються на Лівобережжі Херсонщини і захоплюють нові позиції. Українські сили продовжили наземні операції на східному березі Херсонської області.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти