ЗСУ просунулися біля Вербового: вдалося відбити частину території

12 січня 2024, 14:59
Українські військові відбивають атаки окупантів на Запорізькому напрямку. Біля Вербового вдалося відбити півкілометра території.
Украинские военные
ЗСУ відвоювали у загарбників півкілометра території біля Вербового/ колаж: Главред, фото: Командування об'єднаних сил ЗСУ

Захисникам України вдалося частково просунутися біля Вербового Запорізької області. Українські воїни відбили у російських окупантів півкілометра території.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram. Він зазначив, що українські військові відбивають атаки ворога на цьому напрямку.

"На Запорізькому напрямку Сили оборони відбивають ворожі атаки. Неподалік Вербового відвойовано у ворога півкілометра території", – повідомив Федоров.

відео дня

Також він закликав українців допомагати нашій армії, адже нашим захисникам доводиться воювати у дуже складних умовах.

"Наші воїни протистоять російській армії в надскладних умовах. Пам'ятаємо про це і максимально допомагаємо ЗСУ", – наголосив Федоров.

Війна в Україні

Раніше повідомлялося, що у РФ проблеми зі штурмами – на лівобережжя Херсонщини стягують піхотинців і десантників. Країна-агресорка Росія перекинула на лівобережжі Дніпра на Херсонщині більше морських піхотинців і десантників.

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що зараз ні Україна, ні РФ не можуть йти у наступ. Він пояснив це інтенсивністю застосування безпілотників обома сторонами і щільністю мінних полів, якої не фіксували з часів Другої світової війни.

Нагадаємо, у Білому домі заявили, що Україна гостро потребує допомоги США, але вона поки "на паузі". Атаки російських окупантів по Україні лише посилюються. Потреба в наданні українцям допомоги є дуже гострою, особливо взимку. Тому допомогу потрібно відновити, наголосив координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти