Тіло пролежало тиждень: на Хмельниччині сталося моторошне вбивство 41-річної жінки

6 грудня 2021, 20:06
Підозрюваному у скоєному злочині загрожує до 15 років позбавлення волі.
Тіло пролежало тиждень: на Хмельниччині сталося моторошне вбивство 41-річної жінки
Жінку задушили / НПУ

У Старокостянтинові на Хмельниччині в підвалі однієї з багатоповерхівок знайшли тіло 41-річної жінка. Експертиза встановила, що її задушили.

Як повідомили у Нацполіції Хмельницької області, тіло вбитої знайшли ще 3 грудня. Воно там пролежало близько тиждень - від 28 листопада.

Спочатку ознак насильства на тілі не виявили, але експертиза встановила, що жінку задушили.

відео дня

Загиблою виявилася 41-річна мешканка селища Самчики. Копи вже затримали підозрюваного в цьому страшному вбивстві. Ним виявився 29-річний житель с. Малий Чернятин з Хмельницької області.

"Підозрюваний з потерпілою разом розпивали спиртне. Між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник скинув жінку на землю і задушив", - сказано в повідомленні.

Також у поліції відкрили провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, на Хмельниччині у місті Ізяслав невістка шваброю вбила свою свекруху. Раніше між жінками часто виникали сварки.

Також раніше в невеликому містечку Теребовля в Тернопільській області 19 червня сталася трагедія. Чоловік вбив свою 28-річну дружину, а потім наклав на себе руки. Сиротою залишилася трирічна дочка пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти