Син директора Рівненської АЕС через зауваження жорстоко побив літню жінку: вона померла у лікарні

23 червня 2022, 12:34
1235
Чоловік розізлився на зауваження та почав лупцювати жінку ногами.
Евгений Павлишин, драка
Син директора Рівненської АЕС до смерті побив жінку / pexels.com

У Рівненській області син директора Рівненської АЕС ногами побив літню жінку. Від отриманих травм вона померла у лікарні. Про це заявили у поліції, повідомляє Багнет.

Трагедія сталася на базі відпочинку "Холодок", власником якої є Євген Павлишин - син Павла Павлишина. На цій базі 64-річна жінка відпочивала разом зі своєю дочкою.

Сам Павлишин у той день також відпочивав поблизу озера разом зі своїми друзями. У який момент він вирішив сходити в туалет під будинком, який орендували жінки. Потерпіла помітила це і зробила чоловіку зауваження. Це одразу розлютило його і він накинувся на неї.

відео дня

За даними видання, Павлишин крикнув: "Ти що, не знаєш хто я?". Після цього він вдарив потерпілу. Жінка впала, а чоловік продовжив її бити ногами. Дочка намагалася захистити свою матір та постраждала також.

Євген Павлишин побив жінку
Син директора Рівненської АЕС побив жінку / соцмережі

"У той момент, коли мій чоловік на передовій бореться за наш спокійний сон, його 64-річну тещу та її дочку жорстоко побили під час відпочинку на Білому озері. Жорстоко, в цьому випадку, не просто слово, а факт того, що мої рідні перебувають у лікарні у тяжкому стані, і моя мама мене не впізнає. А до цього "героя" нашого часу Павлишина Євгена маю запитання: "Якщо маєш фізичну силу і загартування, щоб бити літню жінку, то чому б не продемонструвати свої таланти на передовій? Чому інші хлопці повинні прикривати твою 5 точку від орків, поки ти тут б'єш літніх жінок?", — написала донька побитої жінки в соцмережі.

Справа набула розголосу. Нині цим займаються правоохоронці.

Згодом стало відомо, що побита 64-річна жінка померла у лікарні.

читайте також"А потім такі з літерою Z бігають": в РФ маленький росіянин побив ногами виховательку

Раніше у Львівській області в Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізавши свого 66-річного батька. Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного.

Також у Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти