Своїх кидаємо: окупанти, тікаючи від ЗСУ, залишили десятки "двохсотих" та робочу техніку

3 квітня 2022, 19:01
1041
"Друга армія світу" показала своє справжнє обличчя.
Своїх кидаємо: окупанти, тікаючи від ЗСУ, залишили десятки 'двохсотих' та робочу техніку
Окупанти, тікаючи від ЗСУ, залишили десятки "двохсотих" і робочу техніку/ facebook.com/otueast

Українські захисники завдали важких втрат російським окупантам на полі бою. Окупанти кинули загиблих товаришів і озброєння.

Російські війська зазнали важких втрат на одному з напрямків у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Рятуючись, окупанти кинули на поле бою трупи своїх солдатів і вцілілу техніку, зброю і боєприпаси. Також вдалося взяти в полон російських вбивць.

відео дня

"Одна справа мирних беззахисних людей катувати, розстрілювати українські міста ракетами і артилерію. І зовсім інша справа - зустрітися у відкритому бою з українськими воїнами, результат можна побачити на фотографіях", – заявили українські захисники.

Раніше ми повідомляли, що при організації понтонно-мостової переправи через Десну потонуло 8 окупантів і начальник штабу 40-го інженерно-саперного полку Олександр Корник. Шість тіл не змогли дістати з води через сильну течію

Також ми повідомляли, що росіянин вкрав, розфарбував і роз'їжджав на шкільному автобусі по українській землі. На щастя, він зустрів українських воїнів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти