Сварка Качури і Богуцької через "тупий черевик" - нова заява нардепа

13 жовтня 2020, 16:52оновлено 13 жовтня 2020, 21:55
Олександр Качура дав коментар з приводу вчорашнього свого конфлікту з колегою по фракції Єлизаветою Богуцькою.
Качура
Олександр Качура / УНІАН

Олександр Качура, нардеп з фракції Слуга народу (політсила президента Зеленського), який збирався подати до суду на колегу Єлизавету Богуцьку (вона назвала його після слів про російську вакцину від Covid - 19 "тупим черевиком"), готовий піти на примирення.

Про це повідомляє портал Страна з посиланням на коментар Качури.

"Сьогодні у нас було включення на "Апостроф ТВ". Я закликав колегу, щоб всі нерозуміння, які відбуваються всередині фракції, вирішувалися всередині. У неї є мій номер, вона може мені зателефонувати, дізнатися мою думку. Не виносити на загальний огляд. Навіть якщо там було щось вирвано з контексту, навпаки, потрібно підтримувати один одного у всіх питаннях і розбиратися. Тому я запропонував примиритися", - сказав нардеп.

відео дня

Качура заявив - він всього лише хотів уникнути роз'єднання фракції Слуга Народу і не дозволити політичним опонентам просувати тезу про розкол всередині цієї політсили.

"Пані Богуцька погодилася з цією тезою і сказала, що вона готова. Я їй запропонував зустрітися. Думаю, що зустріч відбудеться і ми поговоримо. Ми повинні зараз підтримати президента. У цій складній ситуації, ще всі ці сварки не йдуть на користь команді. З приводу позову, заяву ще не подано, йдуть експертизи. Якщо ми зараз підпишемо, скажімо, такий мирний договір, то я не буду подавати позов", ‒ заявив Качура.

читайте також"Дайте кулькового оселедця": Богуцька назвала коронавірус аферою і вихопила в мережі

Сварка між Богуцькою і Качурою - що було раніше:

  • Нардепи Олександр Качура та Єлизавета Богуцька посперечалися на тему ймовірної закупівлі Україною російської вакцини від коронавірусу.
  • Богуцька розкритикувала колегу за те, що той вирішив використовувати для себе російську вакцину від коронавірусу.
  • "Це ж треба взагалі бути тупим черевиком, щоб на українцях тестувати російський медичний напівфабрикат!",- написала нардеп.
  • Своєю чергою Качура заявив - він подасть до суду на Богуцьку за таке висловлювання. Та негайно відповіла, що готова до судового розгляду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти