"Спала в ліжечку, коли прилетіла ракета РФ": Осадча показала загиблу на Миколаївщині 6-річну дівчинку

29 червня 2022, 15:57
Ведуча зазначила, що це фото має побачити весь світ, і закликала закрити небо над Україною.
катя осадчая
Катя Осадча/ Instagram Каті Осадчої

Українська телеведуча Катя Осадча оприлюднила на своїй сторінці в Instagram фото 6-річної дівчинки, яка загинула внаслідок ракетного обстрілу окупантами Миколаївщини.

Дитина жила в Очакові. Коли місто обстрілювали ракетами загарбники, вона якраз спала у своєму ліжку.

Ведуча наголосила, що це фото має побачити весь світ, який живе своїм життям, щоб інші держави зрозуміли, що потрібно закрити небо над Україною і зупинити загибель маленьких дітей та усіх інших українців.

відео дня

"Дівчинці з Очакова було 6, вона мала своє щасливе дитинство, цієї осені пішла б до першого класу… Грала з однолітками, мріяла стати кимось, як всі діти. Просто уявіть, вона спала в своєму ліжечку і бачила сни, свої дитячі сни, коли російська ракета зупинила її життя назавжди…", – написала Осадча.

Вона зазначила, що ніхто у світі немає права обривати життя інших людей за чиїмось рішенням.

"Ми вимагаємо закрити небо. Мені здається, що українці ладні самі винайти свій залізний купол, немає сил чекати на припинення цього катування! Спи спокійно, янголятко, вибач нас, дорослих, за цей жахливий світ…", – написала ведуча.

погибшая 6-летняя девочка в очакове
Загибла 6-річна дівчинка в Очакові/ Instagram Каті Осадчої

Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповідав, що 6-річна дівчинка загинула внаслідок обстрілів окупантами міста Очаків Миколаївської області у ніч на 28 червня.

Крім дитини, під час обстрілу міста загинуло ще двоє людей. Постраждало загалом шестеро осіб, серед яких є діти. Зокрема, 3-місячне немовля потрапило до лікарні й зараз перебуває у комі.

Нагадаємо, рано вранці 29 червня окупанти знову обстріляли Миколаїв. У місті пролунали потужні вибухи, спалахнула пожежа. На місцях "прильотів" тривають пошуково-рятувальні роботи. Працюють рятувальники, медики та комунальники.

Дивіться онлайн новини Миколаєва:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти