Сотник розповів, чи є Пригожин самостійною фігурою в Кремлі

23 червня 2023, 04:05
513
Олександр Сотник переконаний, що Пригожин користується підтримкою представників "чекістів" ‒ клану співробітників ФСБ.
сотник, пригожин
Алекандр Сотник вважає, що ватажок ПВК "Вагнера" Пригожин - фігура несамостійна / УНІАН, скріншот

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин не є самостійною фігурою, а відображає сподівання деякої частини російської еліти. Про це в інтерв'ю Главреду заявив головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник.

"Безумовно, Пригожин є несамостійною фігурою. Зверніть увагу - у нього не тільки ПВК, а й фабрика тролів. Пригожин чітко діє на певній інформаційній галявині і грамотно себе просуває. Тому ледь надійшла команда "Вперед, Євген Вікторович", він взяв під козирьок і пішов", ‒ сказав він.

Сотник переконаний, що Пригожин користується підтримкою представників "чекістів" ‒ клану співробітників ФСБ.

"У мене є інформація, що Пригожина підтримують Королевські - група Сергія Корольова, який є заступником Бортнікова (директора ФСБ, – Главред). Пригожин якийсь час був вхожий до Путіна, проте зараз Путін нікого не допускає близько до тіла. Навіть воєнкори до зустрічі з ним сиділи два тижні на карантині. Підкреслюю, Пригожин - несамостійна фігура. Якщо його відіграють, значить, в даний момент він необхідний", ‒ сказав він.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) - письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав із засудженням російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Розпад Росії

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що процес розпаду Росії вже рухається. На його думку, якщо окупанти незабаром не підуть на так званий "жест доброї волі" в Україні, ЗСУ проведуть наступ, який нокаутує Путіна.

Колишній міністр закордонних справ України, дипломат Володимир Огризко припустив, що Росію чекає період напіврозпаду, після чого піде і розпад. Тригером стануть успіхи ЗСУ на полі бою. Якщо не буде розпаду, в РФ зміниться політичний режим.

Полковник запасу, військовий експерт Роман Світан зробив прогноз, згідно з яким розпад Росії вже починається. На думку Світана, ополченці в Бєлгородській області можуть дійти до Бєлгорода, а згодом суверенні держави, ймовірно, з'являться як мінімум в Курській, Брянській, Воронезькій, Ростовській областях і на Кубані.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти