ЗМІ розкопали нові факти про сім'ю вбитої дівчинки на Херсонщині

14 березня 2021, 15:47оновлено 14 березня 2021, 16:17
Поліція продовжує шукати вбивцю 7-річної Марії Борисової. Конкретного підозрюваного у правоохоронців поки що немає.
Борисова
Марія Борисова зникла 7 березня у Щасливому, пізніше її знайшли мертвою / Фото Нацполіція

Поліція підозрює в жорстокому вбивстві семирічної Марії Борисової практично всіх жителів чоловічої статі села Щасливе Херсонської області, де 11 березня в недобудованому сараї знайшли тіло дівчинки.

Конкретного підозрюваного у правоохоронців поки що немає. Приблизно десять осіб вже викликали на допит. Як пише Obozrevatel, копи допитували тата, маму і бабусю дівчинки.

"Дуже некоректно вони поводилися з мамою під час пошуків. Говорили, що, мовляв, розповідай, хто і куди відвіз дочку, ти все знаєш, нам екстрасенс сказав. Напевно, тут бухаєш, дочку вбила і закопала (...) А бабуся Маші після важкої операції, на неї теж психологічно тиснули, говорили, що ти знаєш, хто відвіз дівчинку. Постійні допити теж дуже важко діяли на старшого брата Маші, його навіть довелося возити до психолога", - розповіла виданню родичка.

В цілому, рідні обурені тим, що зараз розповідають про батьків загиблої Маші.

"Сім'я дійсно живе дуже бідно. Раніше проблеми зі спиртним у мами, може, і були. Але після розлучення кілька років тому вона взяла себе в руки. Займається дітьми, працює, де може. І Маша, і старший брат голодними ніколи не ходили", – кажуть близькі сім'ї.

Також пишуть, що нібито мама, коли знайшли тіло дочки, поводилася спокійно.

"Це неправда (...) Мама сильно плакала і рвалася на те місце, їй лікар зробила заспокійливий укол. Потім приїхали близькі та їй сказали, що Машу знайшли. Вона з рідними кинулася туди, але її не пустили, закрили в будинку разом з психологом і лікарем. Після цього мав бути допит. Мама вила від горя. Всі ці дні пошуків вона практично нічого не їла, перебувала на заспокійливих, вона була просто виснажена. Мама буквально постаріла років на десять, її неможливо впізнати", - розповідають рідні.

Після того, як знайшли тіло дитини, поліція пустила собак по сліду. За словами жителів села, нібито собака привів у будинок хрещеного Маші, а також нібито кидався на чоловіка, який і знайшов той мішок.

Про хрещеного пишуть в групах в соцмережах, що прізвисько в селі у нього Фікса. Раніше нібито його підозрювали в участі у вбивстві бабусі, але вину не доведено. У нього є сім'я, двоє дітей. Зараз селяни налаштовані проти них, хоча жодних доказів провини ще немає.

читайте такожУбивство Марії Борисової: активіст розкрив подробиці про коло підозрюваних

Зникнення і вбивство Марії Борисової в Херсонській області - про що раніше писав Главред:

  • Марія Борисова зникла 7 березня в Щасливому. Мати помітила зникнення дитини лише ввечері.
  • Спочатку дівчинку шукали рідні, а пізніше до пошуків залучили правоохоронців та волонтерів.
  • Правоохоронці розглядали кілька версій зникнення дитини - втеча з дому або викрадення.
  • Маша Борисова була знайдена мертвою у Щасливому 11 березня в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. На тілі знайшли ознаки насильницької смерті. Дівчинку зґвалтували.
  • За даними правоохоронців, у скоєнні злочину підозрюють жителів села та осіб з кола її родини.
  • Батько Марії Борисової спростував версію, в якій говориться, що в день зникнення вона була на зупинці та чекала на нього.
  • Після похорон Марії Борисової житель села Щасливе Херсонської області намагався вкоротити собі віку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти