Складно і заплутано - Шарій домагається заборони партії Шарія через суд

22 жовтня 2020, 09:39оновлено 22 жовтня 2020, 20:34
До Окружного адміністративного суду Києва надійшов відповідний позов.
Шарій
Анатолій Шарій / 112 Україна

Окружний адміністративний суд столиці України розглядає позовну заяву Віктора Шарія про "бездіяльність" Мін'юсту, який домагається заборони партії відеоблогера Анатолія Шарія.

Про це повідомляють представники прес-служби Окружного адмінсуду Києва. За їх словами, громадянин України Віктор Шарій через суд вимагає від Мін'юсту домогтися заборони політичної сили блогера Анатолія Шарія.

Чоловік подав позов, в якому вказав, що не є членом партії, не працює в ній і не входить до складу керівних органів. Відповідно, він вважає, що використання його прізвища в назві політсили блогера не повинно відбуватися без його згоди.

відео дня

Крім того, в позовній заяві Віктор Шарій вимагає визнати протиправною "бездіяльність" Мін'юсту ‒ на його думку, чиновники повинні подати до суду позов про заборону діяльності партії Шарія.

Зараз в суді вирішують - чи потрібно відкривати провадження в адміністративній справі. Реакції Мін'юсту поки немає.

читайте такожДовіряють судам і дивляться Шарія: Супрун розпікла українок, що їдять плаценту

Партія Шарія - що було раніше:

  • У понеділок, 12 жовтня нинішнього року, журналісти проекту Наші гроші на чолі з Денисом Бігусом опублікували розслідування про "чорну касу" партії Шарія.
  • Зокрема, в розслідуванні стверджувалося про те, що дану політичну силу фінансує мережа заправок БРСМ-Нафта. Журналісти заявили, що отримали ці відомості зі своїх джерел і не сумніваються в їх вірогідності.
  • Наступного дня на об'єктах БРСМ-Нафта пройшли обшуки. Однак в СБУ заявили, що слідчі дії не пов'язані з журналістським розслідуванням програми Наші гроші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти