У боях за Україну загинув молодий захисник з Волині

29 березня 2023, 10:26оновлено 6 квітня 2023, 22:32
У районі Павлівки Віталій Бокій отримав мінно-вибухову травму, несумісну з життям. Життя бійця обірвалося 19 березня.
У боях за Україну загинув молодий захисник з Волині
Віталій Бокій загинув, захищаючи Україну / Фото facebook

На війні в Україні під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець з Волинської області Віталій Бокій. Захисник України отримав важкі травми в районі населеного пункту Павлівка Донецької області.

Життя бійця обірвалося 19 березня. Йому було всього 33 роки, йдеться на сторінці Цуманської об'єднаної територіальної громади у Facebook.

Захисник країни був родом із села Грем'яче Цуманської громади. У районі Павлівки Віталій Бокій отримав мінно-вибухову травму, несумісну з життям.

відео дня

"Знову сумна звістка надійшла в нашу Цуманську громаду - 19 березня під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини, в результаті мінно-вибухової травми, несумісної з життям в районі населеного пункту Павлівка Донецької області загинув мужній захисник, житель с.Грем'яче Бокій Віталій Анатолійович 1990 року народження. Вічна пам'ять Герою", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Главред, в боях за Україну загинув український журналіст Олександр Цахнів. Він був родом з шахтарського містечка Селидове Донецької області. Він став до лав ЗСУ, щоби боротися за свободу рідного краю і віддав за нього життя. Олександру було всього 37 років.

У ніч на 28 березня під час виконання бойового завдання загинув заступник командира авіаційної ескадрильї майор Денис Кирилюк. Герой-захисник здійснив понад 80 бойових вильотів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти