"Шурочки більше немає": на війні загинула відома стилістка Олександра Рязанцева

11 червня 2024, 18:11
1717
Перед повномасштабним вторгненням РФ "Ялта" працювала стилісткою і художницею з костюмів у "Кварталі 95" та на проекті "Орел і Решка".
'Шурочки більше немає': на війні загинула відома стилістка Олександра Рязанцева
На фронті загинула Олександра "Ялта" Рязанцева / Колаж: Главред, фото: facebook.com/sashaa.ryazanceva

На фронті загинула військовослужбовиця Олександра "Ялта" Рязанцева. До початку повномасштабного вторгнення жінка працювала стилістом у кількох відомих проектах і навіть одягала Володимира Зеленського. Про загибель повідомила її сестра Валерія Рязанцева.

"На превеликий жаль, Шурочки більше немає…", - повідомила сестра Валерія.

Минулого тижня Шурі Рязанцевій виповнилося 40 років. В свій день народження захисниця повідомила, що нещодавно приєдналася до нового військового підрозділу при ДШВ.

відео дня

"Пишуть що Шура Рязанцева загинула… не вірю… нещодавно їй виповнилось 40, вітали її… ну як так, наша Ялта… Ти так хотіла повернутись додому Ялточка, вічна пам’ять, прекрасна", - написала постійний представник президента України в АР Крим Таміла Ташева.

Що відомо про Олександру Рязанцеву

Олександра була уродженкою Криму. Перед повномасштабним вторгненням РФ вона працювала стилісткою і художницею з костюмів. Жінка вдягала акторів "Кварталу 95", проекту "Орел і Решка", керувала службою стилю на телеканалі "Інтер" та навіть була особистою стилісткою президента Володимира Зеленського.

Під час Революції Гідності допомагала пораненим. Після окупації півострова росіянами вона поїхала у Крим, де її п’ять днів у березні 2014 року протримали в полоні.

На початку повномасштабного вторгнення РФ вона вирішила приєднатися до лав ЗСУ. Пройшла нелегкий шлях від територіальної оборони до служби у десантно-штурмових військах.

Шура активно збирала кошти для Збройних сил України. На свій 40-й день народження, 2 червня, вона вирішила збирати кошти на амуніцію для військового підрозділу.

"Сьогодні мені 40 років… нещодавно я приєдналася до нового військового підрозділу при ДШВ, хочу зібрати для оновлення амуніції", - написала вона у свій день народження.

Загибель військових ЗСУ - останні новини

Як повідомляв Главред, на передовій загинув Денис Зелений, герой відомого ролику "Ду ю спік паски?". Денис служив у бригаді Нацгвардії "Буревій" і брав участь у боях в Серебрянському лісі.

На війні загинув 21-річний військовий парамедик "Азову" Назарій Гринцевич з позивним "Грінка". Назарій був одим із наймолодших оборонців "Азовсталі", отримав поранення, пройшов полон і повернувся знову у військо.

На фронті загинув відомий український спортсмен-важковаговик, чемпіон Європи, учасник Олімпійських ігор Олександр Пелешенко. Йому було 30 років. З початку російського вторгнення Пелешенко вступив до лав ЗСУ, щоб захищати свою країну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти