Штраф за вечірку на честь дружини Тищенка сплатить готель - Рубан

25 квітня 2021, 15:11оновлено 25 квітня 2021, 16:26
Після вечірки на честь дня народження дружини народного депутата адміністрацію готелю і ресторану оштрафували на 34 тисячі гривень.
Тищенко
Штраф за вечірку на честь дружини Тищенка сплатить готель / УНІАН

Штраф за вечірку, яку влаштував нардеп Микола Тищенко під час локдауну, заплатить адміністрація готелю і ресторану. Сума штрафу становить 34 тисячі гривень, заявив начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан.

"Тищенко "молодець", для своєї дружини влаштував свято, але це, на жаль, ставлення до певних правил, які встановлюються для всієї України. У понеділок було складено протокол на 34 тисячі гривень і підготовлено документи до кримінального провадження за ст. 325 (порушення санітарних правил і норм - ред.). Відповідати буде тільки адміністрація готелю і ресторану", - розповів Рубан в ефірі телеканалу Україна 24.

Він зазначив, що після інциденту були проведені рейди майже по всіх готелях і ресторанах при них.

"Щодня перевірялося по 20-25 закладів, складалося від 2 до 3 протоколів", - додав Рубан.

Скандал з Миколою Тищенком - про що йшлося раніше:

  • Микола Тищенко став об'єктом критики через день народження дружини Алли Барановської, якій 18 квітня виповнилося 26 років.
  • Як повідомили журналісти, свято в розпал карантину в Києві відзначили в п'ятизірковому готелі Fairmont в центрі міста.
  • Після того, як у соціальних мережах почали з'являтися фото і відео з Fairmont, поліція порушила кримінальну справу.
  • 20 квітня народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко зробив заяву після скандалу навколо святкування дня народження його дружини під час локдауну у Києві. За його словами, з юридичної точки зору - святкування чого-небудь в готельних номерах готелів абсолютно не заборонені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти