Тищенко під час локдауну влаштував вечірку на день народження дружини

19 квітня 2021, 08:49оновлено 19 квітня 2021, 09:27
Народний депутат організував помпезну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини під час жорстких карантинних обмежень у столиці.
Тищенко
Тищенко під час локдауну влаштував вечірку на день народження дружини / УНІАН

Народний депутат від політичної партії Слуга народу Микола Тищенко проігнорував локдаун у Києві й організував вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Барановської.

Як повідомляє Страна, відео виданню переслали від одного з відвідувачів заходу, який, відповідно до інтер'єру приміщень, проходив у ресторані київського готелю Fairmont. Для гостей співала співачка Катя Корецька. Як видно на записі, персонал закладу був у медичних масках, а гості - ні.

Відзначимо, що згідно з режимом жорсткого карантину, який запроваджено в столиці, робота ресторанів заборонена навіть в готелях (там вони можуть працювати тільки в ранкові години). Таким чином, мова йде про грубе порушення карантинних заходів.

Водночас один з помічників Тищенка на питання журналіста видання про масштабне святкування дня народження дружини народного депутата сказав, що захід пройшов у них вдома.

Тищенко під час локдауну влаштував вечірку на день народження дружини
Тищенко зібрав гостей на вечірку / Країна

Водночас журналісти сфотографували машину Тищенка біля готелю Fairmont.

Тищенко під час локдауну влаштував вечірку на день народження дружини
Автомобіль Тищенка біля готелю / Країна

Скандали з Тищенком - про що йшлося раніше:

  • Ресторан народного депутата Миколи Тищенка Велюр навесні 2020 року, коли вся країна була закрита на карантин і зазнавала збитків, активно приймав високопоставлених гостей. Елітний заклад політика відвідували народні депутати, бізнесмени, ексчиновники та інші "дорогі гості".
  • Київські поліцейські зафіксували факт роботи закладу громадського харчування, однак зазначили - під час перевірки ресторану їм не вдалося знайти в ньому відвідувачів.
  • Згодом сам Тищенко прокоментував інцидент і заявив, що ресторан Велюр готовий заплатити відповідний штраф.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти