З 22 листопада київські школярі повернуться за парти

17 листопада 2021, 11:56
Карантин у школах Києва, запроваджений через спалах коронавірусної хвороби, скасують вже з наступного тижня. Рішення стосується учнів усіх класів.
Школа
Очне навчання в столичних школах відновиться 22 листопада / УНІАН

Комісія з надзвичайних ситуацій Києва ухвалила рішення з наступного понеділка, 22 листопада, відновити очне навчання у столичних школах.

Рішення стосується учнів усіх класів, повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-канал.

Коронавірус в Києві

Станом на ранок середи, 17 листопада 2021, коронавірус в Києві за добу виявили у 1609 осіб. Столиця знову вирвалася вперед за кількістю виявлених хворих на коронавірус за добу. На другому місці опинилася Дніпропетровська область, на третьому - Одеська.

відео дня

Станом на ранок середи, 10 листопада, коронавірус в Києві встановив новий антирекорд. Жертвами хвороби стали 73 людини - такої кількості смертей ще не було за весь час пандемії.

З 1 листопада Київ офіційно перейшов до червоної зони карантину. У столиці почали діяти суворі обмеження, але торкнулися вони лише невакцинованих від коронавірусу громадян.

Карантин в Києві послаблять, щойно динаміка захворюваності на коронавірус у Києві почне зменшуватися. Але поки що говорити про це рано, оскільки кількість хворих в останні дні в столиці зростає, заявляв 12 листопада столичний мер Віталій Кличко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти