Стратили у власній оселі: "визволителі" розстріляли диригента Херсонської філармонії

13 жовтня 2022, 11:13
Росіяни постійно погрожували диригенту через те, що він відмовився з ними співпрацювати. Побачивши, що чоловік не піддається - окупанти його просто вбили.
Российские военные, российские оккупанты
Окупанти розстріляли диригента Херсонської філармонії / Reuters

Російські окупаційні війська продовжують коїти звірства на тимчасово окупованих територіях України. Так, у Херсоні ра**исти розстріляли диригента місцевої філармонії прямо у його будинку. Про це повідомила кореспондентка ТСН Олена Ваніна у Facebook.

"Сьогодні стало відомо, що диригента Херсонської філармонії розстріляли окупанти. Він відмовився з ними співпрацювати", - пише Ваніна.

Як зазначила журналістка, причиною вбивства стало те, що диригент відмовився співпрацювати з окупантами. Росіяни постійно йому погрожували, кажучи: "Ми до тебе ще прийдемо".

відео дня

І вони прийшли. Вдерлися до чоловіка додому і прямо там його розстріляли.

Кореспондентка додала, що більше інформації про вбивство їй не вдалося дізнатися, оскільки цивільне населення Херсону дуже налякане і боїться розповідати про те, що там коїться.

"Мені б хотілося, щоб вся Україна про це знала. Це був дуже талановитий диригент, а особливо аранжувальник", - резюмувала вона.

Нагадаємо, раніше в селі Стрілече Харківського району російські загарбники розстріляли з танка цивільне авто.У цьому селі медики намагалися евакуювати пацієнтів психіатричної лікарні. Їм вдалося евакуювати 30 пацієнтів з понад 600, які перебували у закладі. Проте окупанти вдарили якраз тоді, коли медики намагалися вивезти інших.

Також повідомлялося, що у Куп'янському районі Харківської області виявлено тіла 20 осіб, які загинули в результаті обстрілу російських окупантів. Загиблі були знайдені в обстріляній колоні автомобілів, де знаходилися цивільні.

Більше новин про звірства росіян:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти