"Росіяни посипалися на півдні": військовий експерт назвав терміни звільнення Херсона

5 жовтня 2022, 17:34
Втеча росіян на півдні стала результатом ефективних дій Збройних сил України.
танк, ЗСУ
ЗСУ продовжують звільнення на півдні / Facebook / MinistryofDefence. UA

Звільнення Снігурівки Миколаївської області зруйнує плани окупантів повернутися під Миколаїв і піти на Одесу, заявив експерт Defence Express Іван Киричевський.

"З іншого боку, якщо наші війська взяли Снігурівку, яка була укріпленим пунктом, що створював для нас проблеми, і рухаються далі, то можемо з обережним оптимізмом припускати, що максимум до кінця листопада Херсон вдасться звільнити, повернути в наші руки", — підкреслив він в ефірі Радіо НВ.

Експерт пояснив, що обвалення росіян на півдні стало результатом ефективних дій Збройних сил України.

"Просто [настав] той момент, коли склади боєприпасів були знищені в критичній для ра**истів величині, відповідно, втрати росіян почали накопичуватися в критичній для них величині. Саме на цьому тлі вони посипалися, тому що ЗСУ дуже активно працювали над цим", — додав Киричевський.

Наступ ЗСУ на півдні

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Миколаївській області місто Снигиревка починають залишати російські окупаційні сили.

Про це повідомив глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім в ході брифінгу в Медіа-центрі Україна.

Як він підкреслив, за непідтвердженими відомостями, Снігурівку покинули офіцери противника.

Збройні Сили України ведуть контрнаступальну операцію в Херсонській області для звільнення своєї землі від окупаційної армії Росії. Ворожі сили витісняються з тимчасово зайнятих позицій.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти