Росіяни атакували Харків безпілотниками: вдарили по цивільній інфраструктурі

1 лютого 2024, 00:24
Окупанти вдарили керованими авіаційними бомбами по лікарні у Куп'янському районі.
Росіяни атакували Харків безпілотниками: вдарили по цивільній інфраструктурі
У Харкові було чути вибухи / Колаж: Главред, фото ua.depositphotos.com

Пізно ввечері 31 січня, росіяни атакували безпілотниками Харків. У місті прогриміло щонайменше 4 вибухи. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram-каналі.

"Харків знову під ударом. Попередньо - "Шахедами". Попередньо є влучання по цивільній інфраструктурі", - зазначив Терехов.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов пізніше уточнив, що влучання сталося в Основ'янському районі міста.

відео дня

Бригадний генерал юстиції Сергій Мельник, відомий під псевдонімом "Марсель", зазначив, що станом на 23:28 у повітряному просторі Харківщини відсутні ворожі БПЛА. Він закликав місцевих мешканців залишатися укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Удар росіян по лікарні

Також очільник ОВА Синєгубов додав, що о 21:50 окупанти вдарили по селу Великий Бурлук Куп’янського району керованими авіабомбами. Під удар потрапила цивільна лікарня.

"Проведено евакуацію 38 людей, з них п’ять - працівники закладу, чотирьом на місці надали першу медичну допомогу", - розповів Синєгубов.

Мельник підтвердив, що сьогодні ввечері росіяни знову здійснили жахливий злочин проти українського народу.

"Вчергове під обстрілом опинився Куп’янський район. Близько 21:45 вони двома авіабомбами поцілили в лікарню у Великому Бурлуку. Одна - пряме влучання, інша впала поряд з установою", - написав він.

Повітряна атака РФ по Харкові

Нагадаємо, у Харкові вдень 30 січня стався вибух під час повітряної тривоги. Мер Харкова розповів, що приліт був у близькому передмісті Харкова.

Також 30 січня російські окупанти атакували Харків. Для удару по Харківській області росіяни використанням мінімум 6 ворожих БПЛА. Є пошкодження цивільної інфраструктури та влучання у житловий будинок.

Як повідомляв Главред, рано вранці 23 січня російські окупанти завдали ракетного удару по Харкову, серію вибухів чули у районі житлової та цивільної забудови. Мер міста Ігор Терехов повідомив про пошкоджений будинок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти