Росія готує нову хвилю спроб прориву на Харків: майор ЗСУ розкрив деталі

21 липня 2024, 18:27
324
Потрібно готуватися до різних сценаріїв, щоб ворожі плани окупантів агресора Росії не змогли втілитися, сказав військовослужбовець Максим Жорін.
ЗСУ, війська РФ
Війська РФ можуть піти в нові атаки в напрямку Харкова - майор ЗСУ Жорін / Колаж: Главред, фото: 43-я ОМБр, Міноборони РФ

Наступ російських окупантів на півночі Харківської області виявився провальним, проте вони готуються до продовження своєї кампанії і не мають наміру зупинятися. Ймовірно, незабаром будуть нові спроби прорватися на Харків. Про це заявив заступник командира Третьої штурмової, майор ЗСУ Максим Жорін.

У своєму Telegram-каналі він розповів про те, що, незважаючи на невдачі, ворог не має наміру зупинятися.

"Незважаючи на досить провальну історію з наступом на Харківщині, я абсолютно не бачу причин для рф зупинятися. Ну втратили десятки тисяч людей, то й що. Для них же це не проблема, наберуть інших", - зазначив Жорін.

відео дня

За його словами, ворог уже перекинув підкріплення на північ Харківщини, і, цілком імовірно, здійснюватиме спроби нових проривів ближче до Харкова.

"Ми вже бачимо, як вони перекинули частину поповнення на цей напрямок і готуються до продовження наступальних дій. Змінюються кадри в їхній армії, пересуваються дивізії. Досить вірогідно, що скоро ми побачимо нову хвилю спроб прорватися на Харків", - вважає військовий.

Також він додав, що потрібно готуватися до різних сценаріїв.

"Тому видихати нам і розслаблятися точно зараз не час. Щоб ворог не міг здійснити своїх планів, завжди потрібно готуватися до різних сценаріїв - у тому числі, до найгірших", - підкреслив Максим Жорін.

Наступ РФ на півночі Харківської області - головні новини за темою:

Окупанти зазнали дуже великих втрат у боях на Харківщині, сказав заступник ОТГ "Харків" Віктор Солімчук. Росіяни зіткнулися з ситуацією, коли для посилення їм доводиться перекидати війська з інших напрямків фронту.

Військам РФ вдалося змусити ЗСУ відтягнути сили з інших напрямків на північ Харківської області, зазначив Максим Жорін. Але ворогу не вдалося наблизитися до Харкова.

Ворог готується до штурмів у районі населених пунктів Глибоке та Вовчанськ Харківської області, повідомили в ОТГ "Харків". Окупанти не полишають спроб прорвати оборону українських військ на півночі регіону.

Що за місто Вовчанськ?

Вовчанськ – місто в Україні, у Чугуївському районі Харківської області, центр Вовчанської міської громади, колишній районний центр однойменного району. Згідно з даними станом на 2022 рік, у місті проживали близько 3500 людей, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти