РФ вдарила по залізниці у Полтавській області: які наслідки

4 серпня 2024, 10:28
697
Низці поїздів Харківського напрямку було оперативно змінено маршрути, щоб продовжити рух, але через це вони слідують із суттєвими затримками.
РФ вдарила по залізниці у Полтавській області: які наслідки
РФ вдарила по залізниці у Полтавській області / колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

4 серпня країна-агресорка Росія атакувала залізничну інфраструктуру у Полтавській області. Відомо про затримку поїздів Харківського напрямку. Про це повідомляє УЗ.

"Вночі внаслідок обстрілу у Полтавській області пошкоджено залізничну інфраструктуру. Низці поїздів Харківського напрямку було оперативно змінено маршрути, щоб продовжити рух, але через це вони слідують із суттєвими затримками", - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що через обстріл було пошкоджено колії, контактну мережу, опори.

відео дня

"Відновлювальні роботи вже проведено, частину поїздів пропущено із резервними тепловозами, а наразі вже практично повністю поновлено і енергопостачання. На щастя, обійшлось без жертв та поранених", - додали в компанії.

Наразі залізничники збирають інформацію про пересадки пасажирів, щоб організувати подальші подорожі.

Що таке "Укрзалізниця"

Акціонерне товариство "Українська залізниця" (АТ "Укрзалізниця", Укрзалізниця) — національний перевізник вантажів та пасажирів, пише Вікіпедія.

Де-факто є державним підприємством-монополістом у сфері залізничних перевезень.

Компанія забезпечує майже 82 % вантажних і 36 % пасажирських перевезень, здійснюваних всіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.

"Укрзалізниця" — акціонерне товариство, 100 % акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації.

Удари РФ по Україні - останні новини

Нагадаємо, російські окупанти у ніч на неділю, 4 серпня, запустили по Україні 4 ракети і 5 дронів. Українська протиповітряна оборона збила 5 ворожих дронів-камікадзе "Шахед".

У ніч на 3 серпня, країна-агресорка Росія також атакувала територію України. Відомо, що у Вінницькій області під час нічної атаки було уражено обʼєкт інфраструктури.

Крім того, у ніч на 31 липня російські окупанти здійснили одну з наймасованіших атак України ударними дронами за весь час повномасштабного вторгнення. Головною метою ворожих безпілотників став Київ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти