РФ вночі атакувала Миколаїв ракетою С-300: удар нанесли по об'єкту інфраструктури

10 липня 2023, 06:30оновлено 10 липня 2023, 09:32
Вибух у місті відбувся під час повітряної тривоги. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу використання окупантами балістичного озброєння.
Ракета, ракетный удар, дым
РФ вночі атакувала Миколаїв/ колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, pixabay.com

У Миколаєві у ніч проти понеділка, 10 липня, пролунав вибух під час повітряної тривоги. Російська окупаційна армія атакувала місто ракетами.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram, також про вибух, який пролунав близько першої години ночі, повідомлялося у місцевих пабліках.

Повітряна тривога оголошувалася біля першої години ночі, відбій був о 01:38.

відео дня

Як повідомив Кім, удар по місту окупанти могли нанести ракетою С-300.

"Припускаємо, що с-300", – повідомляв голова Миколаївської ОВА.

Він зазначав, що був зафіксований один пуск ракети російських загарбників по Миколаєву вночі.

При цьому в Повітряних силах ЗСУ перед цим повідомляли, що на Миколаївщині є загроза використання російськими військами балістичного озброєння.

Постраждав об'єкт інфраструктури

Пізніше стало відомо, що внаслідок атаки окупантів на місто постраждав об'єкт інфраструктури.

"Вночі, 10 липня, близько 01:00, місто зазнало ракетної атаки. Ворог застосував балістику. Удар було завдано по об'єкту інфраструктури, імовірно, ракетою "Іскандер-М". Детальна інформація уточнюється", – повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Ракетний удар РФ по Львову

Нагадаємо, в ніч на 6 липня російські окупанти вдарили ракетами по Львову. Внаслідок атаки окупантів 10 людей загинули і 45 отримали поранення (з них троє дітей). Вік загиблих – від 32 до 95 років. Найстарша загибла жінка пережила Другу світову.

Руйнування зазнали: понад 30 будинків; понад 250 квартир; 10 гуртожитків; будинок дитини; два вузи; санаторна школа. Пошкоджено одну підстанцію у Львові.

У РФ після удару назвали цинічну ціль атаки по Львову. У Росії міністерство оборони цинічно заявило, що вони спеціально вдарили по Львову ракетами "Калібр". У Міноборони РФ заявляють, що окупанти завдали удару високоточною зброєю нібито по пунктах тимчасової дислокації особового складу ЗСУ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти