Психолог пояснила "звідки ростуть ноги" у роману 8-річної українки і 13-річного блогера

17 березня 2021, 04:23
Маленька дитина дуже легко сканує бажання батьків. У вісім років вона хоче грати в дорослість і догодити мамі, а не жити з хлопцем.
Міла Маханець
Міла Маханець та її "коханий" Паша Пай / Фото Instagram

В українському сегменті соцмереж розгорівся скандал через стосунки 8-річної українки Мілани Маханець та 13-річного блогера Паші Пая. Діти заявили, що зустрічаються і навіть сплять разом. Психологиня Катерина Гольцберг вважає, що рішення юних закоханих аж ніяк не дитяче і не відповідає віковим особливостям розвитку дитини.

Як розповіла експерт Громадському радіо, у дівчинки майже відсутня дитяча частина життя.

"Я не змогла уявити майбутнє такої дитини. Як психолога мене це найбільше бентежить. Її поведінка не відповідає віковим особливостям розвитку дитини. Через такі амбіції батьків дитина штучно дорослішає (...) вона одразу потрапляє в іншу реальність, яка зовсім не корелюється з тим, що відбувається у неї в душі", – зазначила Гольцберг.

За словами психологині, дитина стає маріонеткою своїх батьків. Такі діти часто живуть за сценарієм, який вибудовують мама і тато. А потім вони не знають, як побудувати своє власне життя, стаючи інфантильними, або навпаки – намагаються компенсувати непрожите дитинство.

Гольцберг підкреслила, для дитини такого віку найважливіші люди в світі - батьки, які є авторитетом.

"Маленька дитина дуже легко сканує бажання батьків. Дитина такого віку не може усвідомлено бажати саме цього. У вісім років вона хоче грати в дорослість і догодити мамі, а не жити з хлопцем", – резюмувала психологиня.

читайте такожВлада відреагувала на роман 8-річної дівчинки і 13-річного блогера

Мілана Маханець і Паша Пай - про що раніше писав Главред:

  • 8-річна Мілана Маханець і 13-річний Паша Пай публікують в соціальних мережах знімки, на яких демонструють обійми і поцілунки. Раніше сама дівчинка підтвердила в соцмережі, що вони почали зустрічатися і нібито "сплять разом".
  • Мати дівчинки Дарина Маханець повністю підтримує дочку. Вона каже, що дітей ніхто не змушував зображувати стосунки і у них дійсно любов. Також вона заявляє, що "це їхнє життя, і вони самі розберуться".
  • Адвокат Тамара Бугаєць прокоментувала стосунки юних закоханих. За її словами, закон не забороняє дітям вступати в сексуальні стосунки.
  • Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба припустив, що за відносинами восьмирічної українки Мілани та її коханого, 13 – річного блогера Паші, може стояти серйозний бізнес - хтось заробляє гроші на цій скандальної історії.
  • За словами Кулеби, один з акаунтів блогерів створений в Москві. Політик офіційно звернувся в МВС і кіберполіцію, щоби розібратися в заплутаній ситуації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти