Прорвались на бронетехніці: війська РФ зайшли до важливого міста на сході - Bild

9 квітня 2024, 17:24оновлено 9 квітня, 20:28
За даними ЗМІ, російські окупанти змогли висадити десятки військових в Красногорівці і тепер ворог контролює кілька житлових районів в місті.
Прорвались на бронетехніці: війська РФ зайшли до важливого міста на сході - Bild
Війська РФ зайшли до Красногорівки - Bild / Колаж Главред, фото: Командування Об'єднаних Сил ЗС України, Міноборони РФ, deepstatemap

Російські окупанти на бронетехніці змогли зайти до міста Красногорівка Донецької області. Про це повідомляє аналітик Bild з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке.

За його словами, російські окупанти змогли просунутись та зайти до Красногорівки з південного сходу. Зазначається, що росіяни змогли перейти залізницю з району Мар'їнки.

"Поки не з'являться докази протилежного, доводиться припускати, що Росія успішно висадила десятки солдатів на півдні Красногорівки і тепер займає кілька житлових районів на південь і північ від залізничних шляхів", - пише Рьопке.

відео дня

Місто Красногорівка знаходиться за 20 кілометрів на захід від Донецька, недалеко від села Старомихайлівка. Перед початком війни там проживало близько 15 000 осіб.

Що відомо про Bild

Bild - найпопулярніша щоденна газета в Німеччині, а також довгий час була найпопулярнішою газетою в Європі. Її платний тираж становить 986 027 примірників, що на 77,6% менше, ніж у 1998 р. Національний таблоїд видається берлінським видавництвом Axel-Springer-Verlag з червня 1952 року, повідомляє Вікіпедія.

Комерційний успіх газети спричинив появу медіа-бренду Bild, під яким Axel-Springer-Verlag видає кілька друкованих відгалужень і новинний портал Bild.de. У 2023 році медіакомпанія була змушена припинити свою діяльність у сфері виробництва телевізійних програм з телеканалом Bild, який проіснував лише два роки. Довгострокові плани видавця включають припинення випуску друкованої газети та перехід на повністю цифрову пропозицію.

У квітні 2022 року 603 284 читачі скористалися платною цифровою послугою Bild plus. За кількістю передплатників він є найбільшим у Європі та десятим у світі. За даними опитування Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof), у березні 2019 року Bild.de є найвідвідуванішим новинним сайтом у Німеччині, який відвідало близько 25 мільйонів осіб.

Бої за Красногорівку - наступ росіян на Сході України

Нагалаємо, як раніше повідомляв Главред, 28 лютого 2024 року Сили оборони України змогли вибити російські війська з Красногорівки.

Також, як зазначено у звіті Інституту з вивчення війни (ISW) за 9 квітня, українські війська розпочали контрнаступ біля Авдіївки і змогли відбити деякі позиції

За словами військовослужбовця ЗСУ Євгена Ієвлєва, російські окупанти можуть розгорнути наступ не лише на Харківському напрямку, а й на Горлівському.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти