Популярний сайт з вакансіями Layboard.com перетворюється на соціальну мережу

11 листопада 2022, 11:52
Популярний сайт з вакансіями Layboard.com перетворюється на соціальну мережу
Фото ілюстративне / Униан

Один із найпопулярніших сайтів для пошуку роботи за кордоном з величезним каталогом пропозицій і реальними відгуками користувачів став доступним для обміну корисної інформації.

Серед нововведень можливість підписатися на будь-якого роботодавців, а всього їх на сайті близько 13000. Нові пропозиції підписок будуть публікуватися в стрічку по аналогії з соціальною мережею. Новини також дублюються в месенджер чи на електронну скриньку, як більше підходить користувачу.

Прямий зв'язок з роботодавцем стане найбільшою перевагою нововведень. Відтепер стане простіше обговорювати всі нюанси актуальної вакансії. Прямий зв'язок спростить працевлаштування, а також дозволить найшвидше відсіяти ті пропозиції, які не підходять за умовами чи досвідом робітника.

відео дня

Комунікація має колосальне значення для працевлаштування, особливо з великою кількістю доступних онлайн та офлайн вакансій. Трансформація Layboard.com на більш досконалий ресурс дозволить завжди залишатися в курсі всіх новин стосовно пошуку роботи.

Вдосконалення Layboard, які дійсно оптимізують процес пошуку роботи

З самого початку платформа, яка активно розростається, була створена для пошуку роботи по всьому світу. Саме збільшення радіуса пошуку вакансії й спонукало на створення комплексної системи розміщення пропозицій, як Layboard.

сайт з вакансіями Layboard

Layboard.com завжди був простим та точним. Поступово змінювалися запити користувачів, і наче живий організм змінам піддавалася й платформа. Не дивлячись на всі очевидні та вдалі оновлення, сайт залишився простим і доступним.

сайт з вакансіями Layboard

Нововведення кардинально не змінили категорії з вакансіями чи й без того зручні фільтри, сайт просто став більш "живим". Сайт залишився лаконічним, але в ньому з'явилося безліч нових можливостей. По аналогії з соціальними мережами сайт отримав нову функцію для обміну повідомлень, а також прямий зв'язок з роботодавцем.

Як тепер працює Layboard?

На сайті залишилися головні категорії та всі ті функції, до яких встигли звикнути користувачі. Головна сторінка, як і раніше підходить для швидкого пошуку пропозицій стосовно роботи.

Кожен користувач може підписатися на будь-яку компанію в один клік, та отримувати всі актуальні вакансії вбираної компанії чи з цікавої категорії.

Повідомлення надходять:

  • в месенджер Telegram;
  • за адресою електронної скриньки.
сайт з вакансіями Layboard

Кожен новий чи постійний користувач сайту відтепер буде завжди знати про нові пропозиції, наприклад, від компанії чи роботодавця. Нова функція сповіщення економить час та дозволяє швидко реагувати, а потім надіслати своє резюме по новій вакансії.

Ще одна нова функція стосується обміну повідомлень між користувачами. На перший погляд, в цьому мало вигоди, та обмін досвідом дозволяє уникнути десятка проблем з працевлаштуванням. Саме для живого та продуктивного зв'язку був оновлений Layboard. Додатково на платформі публікуються статті.

Зверніть увагу на оновленні каталоги

Головною метою змін платформи для пошуку роботи була оптимізація всього процесу. Інтерфейс став ще кориснішим та компактним.

На сайті Layboard зібрані перевірені роботодавці. Для них створений каталог. Відкриваючи його, вдасться переглянути не тільки перелік активних компаній, але й ознайомитися з детальною інформацією про кожну з них.

сайт з вакансіями Layboard

У користувачів з'явилися друзі та навіть колеги, а компанії отримали свій характер, позицію та цінності в очах потенційних співробітників. В перспективі саме такі нововведення дозволять дійсно знаходити перспективну роботу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти