Політолог спрогнозував, коли саме Росія розвалиться

29 червня 2021, 08:09
Росія, на думку політичного експерта Руслана Осипенко, втрачає будь-яку можливу надію на розвиток ‒ у неї немає світлого образу майбутнього.
Кремль
Політолог спрогнозував, коли саме Росія розвалиться / Reuters

Російська Федерація як держава розвалиться через десять років - через введення проти неї Заходом санкцій за агресивну політику. Таку думку висловив політичний експерт Руслан Осипенко в ефірі каналу Україна 24.

"Я не згоден з твердженням, що санкції проти Росії будуть їй шкодити лише в довгостроковій перспективі. Якщо подивитися рейтинг сталого розвитку, і місце України і Росії в ньому, то Україна вже за 7 років обігнала Росію. Це говорить про те, що розвиток російської економіки трохи призупинився, а українська економіка і ВВП продовжують зростати. Ми їх наздоганяємо, ми безумовно не маємо стільки потенціалу, скільки вони, але за багатьма пунктами ми їх вже обігнали", ‒ вважає політолог.

Росія, на думку Осипенка, втрачає надію на розвиток ‒ у неї немає світлого образу майбутнього.

"Росія з Кримом потрапила фактично в пастку. Вона його захопила, вже не може відпустити. Ці санкції з часом просто розвалять Росію, думаю, протягом 10 років. Радянський Союз падав з 1979 року до 1990 року. Дві помилки - Афганістан і перебудова - і все пішло під укіс", ‒ заявив він.

читайте такожРозпад Росії: історик із США спрогнозував, які регіони "відпадуть" першими

Нагадаємо, раніше секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов заявив про те, що Російська Федерація є штучним утворенням.

Він підкреслив, що РФ століттями збиралася "під дулами кулеметів, автоматів, коли цілі народи заганяли в нібито дружню спільноту".

За його словами, штучні утворення нестійкі.

"Рано чи пізно Росія розвалиться, це буде ще в наш час і ми це будемо бачити". - додав Данилов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти