"Полонені повинні відчувати те, що відчувають люди, яких вони приїхали вбивати": Бутусов про гуманізм Генштабу

4 березня 2022, 01:40оновлено 4 березня 2022, 06:15
Відправляти полонених додому до моменту виведення військ, погана ідея-вважає журналіст.
Юрій Бутусов
Юрій Бутусов / hromadske

Український журналіст Юрій Бутусов розповів про недоліки і небезпечні сторони видачі полонених російських солдатів своїм матеріям.

На свій сторінці в Facebook експерт відзначити, що таке рішення Генштабу ЗС може обернутися серйозними наслідками.

Бутусов підкреслює, що кожен російський окупант, який взяв в руки зброю і увійшов на нашу землю повинен на власній шкурі відчути всі принади скоєного.

відео дня

"Полонені окупанти повинні відчувати те, що відчувають мирні українці, яких вони приїхали вбивати. Російські матері повинні приїжджати і жити з ними в тих же містах, які бомбить російська авіація, ховатися від повітряних атак. І дзвонити в Росію про свої враження", - зазначив журналіст.

Також він заявив, що як показує досвід війни в Чечні всі полонені і повернуті офіцери поверталися воювати знову. Більш того, повернуті своїм матерям полонені росіяни можуть стати цінним джерелом розвідувальної інформації передаючи деталі боїв і обстановку на території.

"Тому, прошу, ніяких російських військових до моменту виведення військ не віддавати, це гуманізм, який буде дуже дорого коштувати", - підкреслив Бутусов.

Раніше Главред писав, що радник голів офісу президента Олексій Арестович заявив, що загальна мобілізація в Росії стане кінцем режиму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти