"Пишу курсову роботу на йо**й українській мові": харківська студентка "прославилася" в мережі

16 червня 2021, 17:45
Користувачі захейтили блогершу. Однак вона подякувала їм за "популярність" і закрила свої профілі.
Харківська блогерша
Чергова блогерка матерно висловилася у бік української мови / ТСН

У Харкові 22-річна вчителька вилаяла українську мову тому, що пише на ній курсову роботу. Як повідомляє ТСН, в Instagram дівчина опублікувала скандальне відео, в якому розповіла про те, що її "придушує українська влада".

"Пишу курсову роботу українською мовою. Українська влада мене притісняє, притісняє мої права", - сказала студентка, котра йменується в Мережі як Маргарита Миколаївна.

В її профілі зазначено, що дівчина навчається в декількох навчальних закладах, а також "навчає школярів і захищає природу".

"Маргарита Миколаївна. Кандидат на державний пост. НСЗУ. Центр ЕНМД і МК. МК ХНМУ. ХНПУ ім. Г. С. Сковороди. Захищаю природу, рятую людей, навчаю школярів", - зазначено в шапці профілю.

На критику, що надійшла від користувачів у відповідь на наругу Маргарити, дівчина відповіла з вдячністю за популярність.

'Пишу курсову роботу на йо**й українській мові': харківська студентка 'прославилася' в мережі

"Спасибі, що зробили мене популярною. Було б перед ким вибачатися", - написала блогерка і обмежила вхід на свою сторінку.

Нагадаємо, раніше ірпінська блогерша Діана назвала українську мову"еб * * м", і сказала, що з радістю його б заборонила. Через це її забанили. Незабаром вона поскаржилася на погрози. Однак сказала, що хоче вибачитися за свої слова тільки перед тими людьми, які підтримують мову без націоналізму і фанатизму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти