"Зупиніть одного, щоб вижили мільйони": Зеленський звернувся з лютою промовою до парламенту Італії

22 березня 2022, 13:22оновлено 22 березня 2022, 14:19
Український президент також закликав італійців підтримати посилення санкцій проти Росії, підкресливши, що "не треба бути курортом для вбивць".
Зеленський
Володимир Зеленський / УНІАН

У вівторок, 22 березня президент України Володимир Зеленський виступив з звернення до парламенту Італії.

Український лідер каже ,що достатньо зупинити лише одну людину [Володимира Путіна ‒ Главред], для того, щоб вижили мільйони.

"Потрібно, щоб Росія шукала мир, щоб та ж одна людина шукала світ. Наслідки цієї війни відчувають у багатьох країнах світу, не тільки в Європі. Українці завжди будуть пам'ятати ваше тепло, небайдужість і силу, яка повинна зупинити одну людину, всього одну - щоб вижили мільйони", - сказав Зеленський.

читайте такожАбо Україна вступає в НАТО, або отримує інші гарантії: Зеленський назвав "точку" у війні з РФ

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що Україну не чекають в НАТО, і українському суспільству потрібно прийняти таку ситуацію. У сформованих обставинах державі слід розраховувати на власні сили і шукати підтримку на переговорах з країнами-партнерами.

"Вони повинні завтра (після припинення вогню) сказати, що Україну беруть в НАТО або не беруть. Відповідь проста - нас не беруть, бо бояться Росії. Нам потрібно заспокоїтися з цим. Є інші країни НАТО, які хочуть бути гарантами нашої безпеки. Ось в цьому потрібно знайти компроміс. Це буде точка для закінчення війни", - вважає президент.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти