Вночі ворожі танки горять краще: ЗСУ "відмінусувала" техніку РФ і показали це на відео

13 квітня 2022, 09:57
Українські військові вночі знищили російський танк – від нього лишилися лише обгорані уламки.
Вночі ворожі танки горять краще: ЗСУ 'відмінусувала' техніку РФ і показали це на відео
Українські військові "підсмажили" російський танк/ Скрін з відео

Бійці Збройних сил України знищили ворожий танк і показали момент ліквідації на відео. Ворожа техніка після прицільного влучання спалахнула і згоріла.

Відповідне відео оприлюднила Служба зв'язків з громадськістю 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка у Facebook. При цьому в Міноборони, коментуючи такий відеозапис, зазначили, що російські танки вночі горять ще краще.

"Україна – містична та загадкова країна. Вночі танки російських окупантів горять ще краще", – написали в Міноборони у Facebook.

відео дня

На відео видно, як українські бійці спочатку підбивають, а другим влучним пострілом вщент знищують танк російських загарбників. Уже вранці українські воїни зафіксували результат своєї роботи – уламки згораного ворожого танка стоять у полі.

Раніше повідомлялося, що захисники України захопили у бою російський танк Т-80. Тепер важка техніка окупантів буде використана проти них же ж самих.

Нагадаємо, українські Повітряні сили у вівторок, 12 квітня, збили російський штурмовик Су-25. Цей літак окупантів поповнив список ліквідованих російських повітряних цілей і став ювілейним – 300-м.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти