"Жодних нових поставок": у Німеччині виступили проти продовження військової допомоги Україні

17 вересня 2022, 15:49
У Союзі військовослужбовців Німеччини назвали поставки зброї Україні "канібалізацією військ Німеччини".
'Жодних нових поставок': у Німеччині виступили проти продовження військової допомоги Україні
У Німеччині вимагають не продовжувати постачання військової допомоги Україні / Фото УНІАН

У Німеччині заявили, що військова допомога Україні нібито "ослаблює Бундесвер". У Збройних силах Німеччини виступили проти подальшої військової допомоги Україні. Про це заявив глава Союзу військовослужбовців Бундесверу Андре Вюстнер, повідомляє RND.

У Союзі військовослужбовців назвали допомогу Україні "канібалізацією військ Німеччини" та додали, що така політика нібито може призвести до "негативних наслідків".

"Тому наша вимога така: жодних нових поставок з арсеналів Бундесверу. І, що не менш важливо, негайне придбання тих систем озброєнь, які вже були передані!"- сказав Вюстнер.

Владу Німеччини звинувачують у затягуванні війни в Україні

Нагадаємо, раніше колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко заявив, що Франція і Німеччина можуть побоюватися перемоги України у війні з Росією. Вони могли з 2014 року підштовхувати Україну до того, що "ми повинні здатися Москві".

Канцлера Олафа Шольца звинуватили у затягуванні війни в Україні та недостатній військовій допомозі. Це призводить до численних жертв в Україні. Голова німецької партії Християнсько-демократичний союз (ХДС) Фрідріх Мерц заявив, що Німеччина не допомагає Україні в повному обсязі, тому неможливо зараз зупинити війну.

Згодом країна відмовилась передавати Україні бойові танки. Там зазначили, що не хочуть, аби Німеччину втягували у війну та провокувати Путіна на вторгнення в інші держави.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти