"Не стримав емоцій": копи 13 годин відмовляли від суїциду вбивцю з Дніпропетровщини

6 липня 2021, 19:49
Під час обшуку з будинку підозрюваного вилучили п'ять одиниць зареєстрованої зброї.
ножа
Чоловік завдав жертві 11 ножових поранень / Depositphotos

В Кам'янському Дніпропетровської області поліцейські протягом 13 годин вели переговори з підозрюваним у жорстокому вбивстві і відрадували його від суїциду.

Як передають у пресслужбі Національної поліції області, вранці 5 липня між господарем будинку і його 57-річною хатнею робітницею спалахнув конфлікт. На емоціях чоловік схопив ніж і наніс жінці 11 поранень в груди і спину. В результаті жертва злочину померла на місці.

Тіло робітниці ввечері того ж дня виявила сестра господині будинку, яка на той момент була у від'їзді.

відео дня

"Поліцейські карного розшуку з'ясували, що до вбивства може бути причетний 62-річний власник будинку, який незадовго до цього поїхав на власному авто. Для його затримання по області ввели спеціальну поліцейську операцію, в результаті якої встановили місцезнаходження підозрюваного", - йдеться в повідомленні.

Найжахливіше, що весь цей час підозрюваний перебував у цьому ж будинку, ігноруючи труп. Правоохоронцям, які прибули на місце трагедії, він погрожував самогубством. Через це вони 13 годин вели з ним переговори. В результаті вбивця все ж здався поліції.

Тепер за вчинення умисного вбивства йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, передбачених ч.1 ст. 115 ("умисне вбивство") КК України.

На даний момент його затримали в порядку ст.208 КПК України. Тривають слідчі заходи.

Нагадаємо, в Польщі в результаті суперечки про приналежність анексованого РФ Криму спалахнув конфлікт між співвітчизниками. Українець зарізав свого земляка на очах у ще двох заробітчан - білорусів, а потім переховувався від поліції в кущах неподалік. Свою провину він не визнав, проте сказав, що нічого не пам'ятає, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти