"Наступ не лімітований часом": Данілов розвіяв міф про "останній шанс" для контрнаступу ЗСУ

24 березня 2023, 18:14
Секретар РНБО заявив, що український контрнаступ триватиме до тих пір, поки ЗСУ не вийдуть на кордони 1991 року.
'Наступ не лімітований часом': Данілов розвіяв міф про 'останній шанс' для контрнаступу ЗСУ
Контрнаступ ЗСУ не лімітований у часі / Колаж фото УНІАН, 24-а ОМБр

Українські захисники готуються до потужного контрнаступу та звільнення окупованих росіянами територій. Однак деякі західні політики поширюють думку про те, що в України буде лише "один шанс" для цього. Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що український контрнаступ не лімітований часом. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

Заяви про "єдину можливість" для контрнаступу Данілов називає "новітнім інфотрендом". До того ж українські захисники просуватимуться вперед, поки не проженуть ворога з наших територій та не вийдуть на кордони 1991 року.

"Новітній інфотренд – розмови про "єдиний шанс" і ледь не останню для СОУ можливість для проведення контрнаступу. Наш наступ триватиме до кордонів 1991 року і, як і боротьба за свободу, не лімітований часом", – написав Данілов.

Данилов о контрнаступлении
Контрнаступ ЗСУ не лімітований у часі / скріншот

Скандальна заява Петра Павла про війну в Україні

Раніше Петр Павел заявив, що Захід повинен бути обережним у прагненні до поразки Росії, щоб уникнути небажаних сценаріїв такої поразки.

"Нам треба бути обережним у тому, щоб підштовхувати Україну до певного результату. Можливо в якийсь момент Україна змінить своє бачення", - додав він.

Петр Павел зазначив, що поразка РФ має різні сценарії, в тому числі ті, які Захід повинен уникнути.

"Можливо, що це призведе до розвалу Росії. Якщо буде розвалена Росія, то у нас може бути більше проблем, нам ні з ким вести переговори про роззброєння", підкреслив він і закликав "бути реалістичними - сподіватися на краще, проте готуватися до гіршого".

Згодом Петр Павел заявив, що Чехія вже передала Україні все, що могла – крім невеликих варіантів допомоги в розрізі протиповітряної оборони і постачань боєприпасів, які виготовляються на чеських заводах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти