На Луганщині окупанти обстріляли машину швидкої з пораненою жінкою

23 травня 2022, 21:41
Медики забрали жінку і відвезли в лікарню, проте по дорозі до дороги прорвалася група російських військових, каже луганський губернатор Сергій Гайдай.
На Луганщині окупанти обстріляли машину швидкої з пораненою жінкою
На Луганщині окупанти обстріляли машину швидкої з пораненою жінкою / Facebook С. Гайдая

У Сєвєродонецьку, що на Луганщині, російські окупанти обстріляли машину швидкої допомоги, в якій перевозили поранену 58-річну жінку. Про це заявив керівник Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай на своїй сторінці в Facebook Facebook.

За його словами, 23 травня, в старому районі Сєвєродонецька правоохоронці виявили поранену 58-річну жінку. Полісмени відразу ж надали постраждалій домедичну допомогу і подзвонили в службу швидкої медичної допомоги.

Медики забрали жінку і відвезли в лікарню, проте по дорозі до дороги прорвалася група російських військових. Окупанти негайно обстріляли машину швидкої допомоги.

відео дня

Гайдай повідомив, що, на щастя, ситуація обійшлася без додаткових поранень і травм у медиків.

Губернатор особливо зазначив, що російські війська продовжують без зупинки потужно обстрілювати обласний центр - Сєвєродонецьк

На Луганщині окупанти обстріляли машину швидкої з пораненою жінкою

читайте такожВійська РФ готуються до наступу на Донбасі: атакувати збираються на двох напрямках - Гайдай

Нагадаємо, раніше керівник Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай заявляв про те, що окупаційні війська Росії намагалися увірватися в місто Сєвєродонецьк Луганської області з чотирьох напрямків - в районах Осколонівки, Пурдовки, Щедрищево і Смоляниново. Сили оборони України відбили ворожу атаку, в результаті чого загарбники були змушені відступити. Ворог обстріляв з мінометів та артилерійських знарядь майже всі підконтрольні населені пункти на Луганщині.

Виявився пошкоджений міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом поблизу залізничного вокзалу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти