На Херсонщині ЗСУ влучили по позиціях ворогів: знищено понад 100 окупантів

13 жовтня 2022, 09:17оновлено 13 жовтня 2022, 09:49
890
Як кажуть офіцери Генштабу, у районі Токарівки, що на Херсонщині, ЗСУ вразили позиції окупантів. І втрати противника становили до 150 осіб убитими.
Танк, обстріл
На Херсонщині ЗСУ ювелірно влучили по позиціях ворогів / УНІАН та Генштаб ЗСУ

У Херсонській області ЗСУ точковим ударом ліквідували більше сотні агресорів і знищили три ворожих зенітно-ракетних комплекси, які обстрілювали Запорізьку область. Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

"У Херсонській області, в результаті точкового вогневого ураження в районі Токарівки, втрати противника склали до 150 осіб убитими. Також відомо, що ремонтна база окупантів в районі населеного пункту Каланчак щодня приймає на ремонт до 30 одиниць пошкодженої броньованої техніки, придатної для ремонту", ‒ говорить вона.

Крім того, як кажуть офіцери Генштабу, в районі міста Токмак (Запорізька область), підрозділи української армії вразили три зенітних ракетних комплекси С-300 противника разом з особовим складом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ЗСУ з початку жовтня звільнили 29 населених пунктів в Херсонській області. Зокрема, українцям вдалося вибити окупантів з села Давидів Брід, в якому вони встигли добре закріпитися.

В цілому ЗСУ звільнили 1170 квадратних кілометрів територій України в Херсонській області.

Радник Офісу президента Олексій Арестович пізніше повідомив, що у росіян на правому березі Дніпра в Херсонській області закінчуються запаси, що загрожує надалі їх розгромом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти