На Донбасі українська армія знищила 22 російських танки - мер Маріуполя

25 лютого 2022, 17:47
446
За словами Маріупольського градоначальника Вадима Бойченка, обстановка в Маріуполі в серйозній мірі нормалізувалася, хоча ще й вистачає вогнищ напруженості.
Бойченко
Вадим Бойченко / УНІАН

Солдатам і офіцерам ЗСУ на Маріупольському напрямку поблизу Павлополя вдалося знищити 22 ворожих танки. Про це заявив в ефірі телеканалу "Рада" міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

"Сьогодні вранці спілкувався зі штабом командування. Збройні сили і Національна гвардія захищають Маріуполь і Україну. Ворожі танки хотіли прорватися, їх було 22, і вони знищені. Маріуполь тримає оборону", - сказав чиновник.

За словами Бойченка, обстановка в місті нормалізувалася, Маріуполь забезпечений водою і електроенергією, співробітники комунальних підприємств працюють найретельнішим чином.

відео дня

читайте такожЗатягування війни на тиждень стане смертю режиму Путіна

Нагадаємо, раніше співробітники Херсонської державної обласної адміністрації повідомили, що ЗСУ втратили контроль над переправою до Херсона.

"Шановні жителі Херсонщини. Змушений повідомити про те, що після запеклих боїв. Ворог зі значними втратами подолав захист міста", - пишуть чиновники.

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

"Хочу ще раз звернутися до Президента Російської Федерації. По всій території України йдуть бої. Давайте сідати за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей", – заявив український лідер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти