Окупанти увійшли в Херсон - ХОДА

25 лютого 2022, 17:08
2189
флеш флеш блискавка термінова новина
флеш флеш блискавка термінова новина / Главред

ЗСУ втратили контроль над переправою до Херсона.

"Шановні жителі Херсонщини. Змушений повідомити про те, що після запеклих боїв. Ворог зі значними втратами подолав захист міста...", - говориться у повідомленні ХОДА.

Місцева влада закликає зберігати спокій і не піддаватися паніці.

відео дня

"Керівництво області прикладає максимум зусиль для підтримування правопорядку та збереження людських життів. Ситуація залишається напруженою, але ми обіцяємо зробити все для її врегулювання", - сказано в повідомленні.

читайте такожУ Харкові закликали людей ховатися - попереджають про наближення бомбардувальниківТакож ведеться постійний моніторинг ситуації і вся важлива інформація буде надана населенню через офіційні джерела.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у відеозверненні закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

"Хочу ще раз звернутися до Президента Російської Федерації. По всій території України йдуть бої. Давайте сідати за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей", – заявив Володимир Зеленський.

Також мер столиці України Віталій Кличко закликав жителів Києва не виходити з будинків або укриттів, оскільки Київ вступив у фазу оборони. Про це київський градоначальник розповів під час екстреного брифінгу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти